Sales Manager

Sadolin & Albæk
Ref. 11.630 

Sadolin & Albæk har eksisteret siden 1967 og er i dag 36 ansatte, 29 medarbejdere i København og 7 i Aarhus. Vi vil kendes i markedet for et højt kompetenceniveau, integritet, kvalificerede og dedikerede medarbejdere samt en seriøs og imødekommende kundeservice – både her i landet og internationalt. Både nationalt og internationalt benytter vi os af detaljerede analyser, der er baseret på stor erfaring og bredt datagrundlag for at sikre, at vi i samarbejde med vores kunder kan afdække de faktiske behov og ønsker til arealer og placering. Vores mål er at opnå væsentlige besparelser, samtidig med at kvaliteten for medarbejdere og kunder øges. Læs mere om os på www.sadolin-albaek.dk.

Sales Manager til Sadolin & Albæk

Er du igangsætter? Har du styr på salg og rådgivning af komplekse serviceydelser og produkter? Er du en erfaren sælger og/eller Account Manager med fokus på relationer? Kunne du tænke dig at være med til at opbygge erhvervsudlejningsaktiviteterne i en førende rådgivnings- og erhvervsmæglervirksomhed? Så er du Sadolin & Albæks nye Sales Manager.

Find plads til dine ambitioner
Sadolin & Albæk har eksisteret i mere end 50 år og er kendt for kvalitet, integritet og ekstrem høj faglighed. Fremadrettet ønsker vi at være Danmarks førende inden for rådgivning og udlejning af erhvervsejendomme i København. Som et led i den strategi etablerer vi nu et team, der skal opbygge forretningsområdet indenfor erhvervsudlejning. Og ambitionerne for teamet er store. Vi vil servicere kunderne på en måde, hvor data, analyser og skarpe salgskompetencer går hånd i hånd. Matcher dine ambitioner vores?

Forbind lejemål med lejere
Det bliver dit overordnede mål at få udlejet de erhvervsejendomme og -lejemål vi har i kommission i Storkøbenhavn. Det gør du ved at eksekvere salgs- og markedsføringsaktiviteter, primært fremvisning af ledige lejemål til lejere inden for kontor og retail. Du følger også op på aktiviteterne og forhandler vilkår, når lejekontrakt skal indgås. Du vil få stor opbakning, fx når du skal udarbejde salgsmateriale eller lejekontrakter.

En vigtig del af dit job er at skabe gode relationer for kunderne, der kan spænde fra mindre ejendomsselskaber til store pensionskasser og ejendomsfonde.

Skab fremtidens tilgang til udlejning og vær med fra start
Da teamet er helt nyt, har du en væsentlig andel i at opbygge gode processer og en stærk kultur. Det betyder, at du sammen med dine nye kolleger indledningsvist har fokus på forretningsudvikling sideløbende med dit arbejde med kunderne. I tilgangen til kunderne bliver struktureret data og markedsføringsinitiativer særligt vigtige redskaber for dig, da vi vil arbejde effektivt og målrettet med erhvervsudlejningsmarkedet.

Solid salg- og rådgivningsbaggrund
Du behøver ikke nødvendigvis have erfaring eller viden om ejendomsmarkedet, da vi tilbyder individualiseret kompetenceudvikling. Det vil dog være et plus, hvis du har en baggrund som ejendomsmægler, valuar eller lignende. Som udgangspunkt har du en relevant uddannelse som fx HD. Derudover forestiller vi os, at du:

· Har skabt gode resultater inden for salg og rådgivning af komplekse produkter eller serviceydelser
· Er skarp til at opbygge og fastholde kunderelationer, ligesom du evner at forstå komplekse og varierende kundebehov
· Arbejder struktureret med dine opgaver og projekter
· Er engageret og resultatorienteret
· Taler og skriver engelsk på forhandlingsniveau

Kontakt os / Ansøg
Denne rekruttering foregår i samarbejde med Brinch & Partners.

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Partner Mia Svantemann Ramskov på telefon +45 2426 6670 eller mail ms@brinchpartners.dk

Finder du jobbet interessent kan du sende din ansøgning og CV mærket ”11.630 Sales Manager, Sadolin & Albæk” på mail: mail@brinchpartners.dk snarest muligt.

Ansættelsessamtalerne forventes afholdt løbende med henblik på tiltrædelse snarest muligt.

Alle henvendelser behandles fortroligt.

  Udfyld felterne nedenfor

  Vi løser en række af vores rekrutteringsopgaver uden brug af annoncering. Som et væsentligt supplement til vores stærke netværk og metoder bruger vi aktivt Linkedin samt vores egen emnebank. Hvis du har spidskompetencer indenfor bl.a. ledelse, salg, økonomi eller IT er du velkommen til at kontakte os for en uforpligtende dialog eller direkte lade dig registrere i vores emnebank i formularen her på siden.

  Navn

  Privat Email

  Vedhæft CV:

  Vedhæft ansøgning:

  Vedhæft øvrige dokumenter:

  Bemærkninger

  Alle oplysninger med * skal udfyldes. Brinch & Partners' Database er fuld fortrolig. Dit navn vil aldrig blive videregivet til vores kunder, med mindre du har været til samtale hos os, og vi derudover har fået din accept.

  Har denne stilling fanget din interesse og kender du nogen der kunne få gavn af den?

  Del denne stilling i dit netværk!

  Seneste jobs

  Marketingchef, Kendt dansk virksomhed


  Inbound Manager, Verdens førende leverandør af ovenlys


  Business Development Manager, Familieejet Fond


  Management Konsulent, konsulenthus


  Innovativ Ingeniør, Dansk konsulenthus


  Business Development Manager, Dansk Familieejet Fond


  Country Sales Manager, Ansvar for direkte- og kanalsalg


  Sales Executive, direkte salg


  Online Analyst, International produktionsvirksomhed