Projektleder til acceleratorprogram og ny inkubator

Scion DTU
Mrk.11.627 

Forskerparken Scion DTU arbejder med et bredt felt af virksomheder lige fra tidligere iværksættere til mere modne SMV’er. Det er vores ambition at gå forrest i udviklingen afinnovative løsninger, som fastholder Danmark som aner-kendt industriland og bygger bro mellem etablerede virk-somheder, iværksættere og DTU. Løsningerne skal skabe vækst, nye forretningsmuligheder, nye virksomheder samt øge eksporten. Du vil komme til at arbejde med ambitiøse kolleger i et spændende miljø, hvor iværksættere, universitet og forskere og venturekapital bor og arbejder sammen.

Scion DTU søger forretningsorienteret projektleder til acceleratorprogram og ny inkubator

I Scion DTU har vi en ambitiøs vækststrategi, der skal positionere os som den absolut førende inkubator og accelerator for hardware- og teknologistart-ups i Europa.

Som et led i denne strategi søger vi en ny kollega, der vil få en betydelig rolle i udvikling og etablering af den nye Scion DTU inkubator og accelerator og herunder tage ansvar for og drive et nyt projekt, der skal identificere og udvikle muligheder, teknologier og idéer hos små og mellemstore virksomheder og udvikle dem til nye forretningsområder.

Har du tidligere skabt resultater og synlighed med din indsats og dine projekter, og har du lyst til at være medspiller i Scion DTU, så er du måske vores nye forretningsudvikler og projektleder?

Klik her for at læse hele stillingsbeskrivelsen

  Udfyld felterne nedenfor

  Vi løser en række af vores rekrutteringsopgaver uden brug af annoncering. Som et væsentligt supplement til vores stærke netværk og metoder bruger vi aktivt Linkedin samt vores egen emnebank. Hvis du har spidskompetencer indenfor bl.a. ledelse, salg, økonomi eller IT er du velkommen til at kontakte os for en uforpligtende dialog eller direkte lade dig registrere i vores emnebank i formularen her på siden.

  Navn

  Privat Email

  Vedhæft CV:

  Vedhæft ansøgning:

  Vedhæft øvrige dokumenter:

  Bemærkninger

  Alle oplysninger med * skal udfyldes. Brinch & Partners' Database er fuld fortrolig. Dit navn vil aldrig blive videregivet til vores kunder, med mindre du har været til samtale hos os, og vi derudover har fået din accept.

  Har denne stilling fanget din interesse og kender du nogen der kunne få gavn af den?

  Del denne stilling i dit netværk!

  Seneste jobs

  Marketingchef, Kendt dansk virksomhed


  Inbound Manager, Verdens førende leverandør af ovenlys


  Business Development Manager, Familieejet Fond


  Management Konsulent, konsulenthus


  Innovativ Ingeniør, Dansk konsulenthus


  Business Development Manager, Dansk Familieejet Fond


  Country Sales Manager, Ansvar for direkte- og kanalsalg


  Sales Executive, direkte salg


  Online Analyst, International produktionsvirksomhed