Projektleder Danish Tech Challenge

Scion DTU
Ref. 11.626 

Forskerparken Scion DTU arbejder med et bredt felt af virksomheder lige fra tidligere iværksættere til mere modne SMV’er. Det er vores ambition at gå forrest i udviklingen af innovative løsninger, som fastholder Danmark som anerkendt industriland og bygger bro mellem etablerede virksomheder, iværksættere og DTU. Løsningerne skal skabe vækst, nye forretningsmuligheder, nye virksomheder samt øge eksporten.

Scion DTU søger ny projektleder til acceleratorprogrammet Danish Tech Challenge

Vil du gøre Danmarks førende acceleratorprogram for hardware-start-ups til et program i europæisk topklasse? Har du selv været hardware-iværksætter og arbejdet med udvikling af både forretning og produkter? Har du indgående førstehåndskendskab til de udfordringer, man møder som ambitiøs start-up, og brænder du for at give din viden og dine erfaringer videre? Har du internationalt udsyn, et stærkt netværk, og kan du inspirere og begejstreandre iværksættere?

Så er du den projektleder, som Danish Tech Challenge og Scion DTU søger.

Klik her for at læse hele stillingsbeskrivelsen.

  Udfyld felterne nedenfor

  Vi løser en række af vores rekrutteringsopgaver uden brug af annoncering. Som et væsentligt supplement til vores stærke netværk og metoder bruger vi aktivt Linkedin samt vores egen emnebank. Hvis du har spidskompetencer indenfor bl.a. ledelse, salg, økonomi eller IT er du velkommen til at kontakte os for en uforpligtende dialog eller direkte lade dig registrere i vores emnebank i formularen her på siden.

  Navn

  Privat Email

  Vedhæft CV:

  Vedhæft ansøgning:

  Vedhæft øvrige dokumenter:

  Bemærkninger

  Alle oplysninger med * skal udfyldes. Brinch & Partners' Database er fuld fortrolig. Dit navn vil aldrig blive videregivet til vores kunder, med mindre du har været til samtale hos os, og vi derudover har fået din accept.

  Har denne stilling fanget din interesse og kender du nogen der kunne få gavn af den?

  Del denne stilling i dit netværk!

  Seneste jobs

  Marketingchef, Kendt dansk virksomhed


  Inbound Manager, Verdens førende leverandør af ovenlys


  Business Development Manager, Familieejet Fond


  Management Konsulent, konsulenthus


  Innovativ Ingeniør, Dansk konsulenthus


  Business Development Manager, Dansk Familieejet Fond


  Country Sales Manager, Ansvar for direkte- og kanalsalg


  Sales Executive, direkte salg


  Online Analyst, International produktionsvirksomhed